Opinie

  • Naprawdę dobry program . Polecam :)
    Daniel dnia: 24-01-2014 Izbica Kujawska
  • Jest wspaniały.
    Jacek dnia: 24-01-2014 Bystrzyca Kłodzka
  • Posiadałem CCleaner ale wymieniony program nie równa się z "Odkurzaczem" po prostu jestem zadowolony że taki dobry program istnieje.
    Jerzy dnia: 21-01-2014 Białystok
  • REWELACJA
    Zdzisław dnia: 19-01-2014 Olsztyn www.nauka-jazdy.olsztyn.pl
  • program zwiększył mi FPS w Mc jest rewelacja
    Bartosz dnia: 21-12-2013 pajęczno
  • Program wspaniały, a pomoc techniczna jeszcze lepsza !! Pousuwałem płatne Przyspiesz komputer i Przyspiesz .pl. Odkurzacz jest doskonały !
    antonio49 dnia: 14-12-2013 Strzelin
  • Naprawde dobry program dzięki któremu przyśpieszyłem mój pc! Ponad 7 porgramów autostart ponad 160gb odzyskanego miejsca wow! Polecam! :)
    Sebastian dnia: 12-12-2013 Tychy youtube.com/user/MrKostek901
  • Jest b.dobrze w uzupełnieniu jest CClinear on bez wył.OPERY nie wyczyści wszystkiego,"paczumu ni znaju"..!? A ODKURZACZ w temacie;Optymalizacja autostartu nie chce wywaliź Adobe ARM,"toże ni znaju",może zbyt chudy w temacie jestem..Pozdrawiam
    slawko dnia: 26-11-2013 Borne Sulinowo
  • Dobry program ale brakuje mi tu czyszczenia rejestru.
    Wojtek dnia: 14-11-2013 Wałbrzych
  • Jak na razie rewelacja Pozdrawiam.
    SŁAWEK dnia: 09-11-2013 Wałbrzych
  • Używam programu Odkurzacz od kilku lat. Nigdy mnie nie zawiódł i jest to jeden z NAJLEPSZYCH programów do oczyszczania dysku z niepotrzebnych śmieci. Wiadomo, nie ma programów idealnych, dlatego oprócz niego używam CCleanera + CCEnchancer i pakietu Advanced SystemCare Pro. Co najbardziej mnie cieszy, to to, że program nie leci jedynie z automatu z filtrów, tylko ma zbudowaną bazę, dzięki czemu usuwa śmieci, których ŻADEN inny program nie usuwa. Przykładem są np. pliki językowe, zupełnie niepotrzebne, bo używa się tylko 1 języka, a mimo to żaden program z którym się spotkałem, nie usuwał takich plików. Do tego program jest stabilny, a od jakiegoś czasu zyskał znacząco na szybkości. Bije na głowę większość płatnych programów.
    Sebastian dnia: 07-11-2013 Toruń
  • Jest (jak na razie)świetny.Do tej pory używałem CCleaner ale odkurzacz jest bardziej lepszy. Właśnie pobrałem najnowszą wersję. Dziękuję i pozdrawiam.
    Jerzy dnia: 06-11-2013 Białystok brak danych
  • Używałem programu w starszej wersji aż nagle, nowa wersja i dużo zniknęło. Niestety jak dla mnie program sporo stracił po odchudzeniu z funkcji. W starej wersji bardzo ceniłem za funkcję czyszczenia rejestru, funkcję usuwania zablokowanych plików. Teraz to jeden z wielu dostępnych, prostych dla blondynek.
    Mariusz dnia: 02-11-2013 Gdańsk
  • Rewelacja po prostu... Krótko napiszę, aby nie męczyć czytających. Program mam na PC o bardzo małej wydajności przez co czuły jest na ''trudne'' programy. Korzystam z ""Odkurzacza ""od 1,5 roku i napiszę tu jak pewna pani mówi w pewnej reklamie..." ...nigdy mnie nie zawiódł..." Czyści , co ma czyścić, jest szybki i zajmuje malutko miejsca. Czego chcieć więcej? ...Acha i co dla mnie istotne jeszcze... jest to program Polaka co dla mnie jest istotne, bo powoduje u mnie dumę.
    tomek dnia: 29-10-2013 Łódź
  • Używam ODKURZACZA od czasów gdy wielu tu opiniodawców nie było jeszcze na świecie ;) ,jest rewelacyjny i koniec kropka.Pozdrawiam Twórcę :)
    Apis dnia: 21-10-2013 Wałbrzych
  • Program na ++++, jest przyjazny, ładnie wygląda, ALE: 1. W dalszym ciągu (mimo odznaczenia) wyświetla się - "Twoje całkowite zyskane miejsce:". Nie jest to problem (troszkę śmieszy), ale jeżeli "odznaczyłem" to ODZNACZYŁEM! Usterka czy autoreklama? 2. "Microsoft Windows - obiekty raportów po aktualizacji"; średnia to 3,76 MB na każde moje (codzienne!) czyszczenie. Sumator każdorazowo dodaje do uzyskanego miejsca i, jak tak dalej pójdzie, to "odzyskam" więcej niż wynosi pojemność dysku - 500 GB! Jeżeli zsumujemy, to będzie to 1 TB, a to już - rewelacja.
    jacenty dnia: 16-10-2013 wrocław
  • Codziennie wyskakuje okienko, że niezbędne jest wyszukanie zbędnych plików i znajduje zero lub jeden. Trochę to niedopracowane.
    Krzysztof dnia: 16-10-2013 Domaradz
  • Po co komu program, który od 6-ciu m-cy jest nieaktualizowany (baza danych)to tak jak przeterminowany towar w sklepie!!! dotyczy również hieroglifów z czasów egipskich
    Andrzej dnia: 15-10-2013 Elbląg
  • dlaczego się nie aktualizuje program
    iacek dnia: 09-10-2013 sanok
  • Program świetny. Bardzo szybki, stale ulepszany oraz stałe aktualizacje. Potrafi wyczyścić praktycznie wszystkie zbędne (i hamujące pracę komputera) pliki.
    Tomasz dnia: 06-10-2013 Rzeszów
  • OK PO ZAINSTALOWANIU NOWEJ WERSJI 24 AKTUALIZACJA PRZEBIEGA BEZPROBLEMOWO PROGRAMIK SUPER BRAK JEDYNIE AUTOMATYCZNEGO ZAMYKANIA PO CZYSZCZENIU
    darek dnia: 03-10-2013 lodz
  • od jakiegos czasu odkurzacz sie nie aktualizuje cos mi sie wydaje ze z dobrego programu robi sie KICHA !!!!!!!!
    darek dnia: 02-10-2013 lodz
  • OK.
    Lech Kaczmarek dnia: 01-10-2013 Łódź
  • Programik bardzo fajny!!!! JEDYNE CO bYm JESZCZE DODAL TO SZUKANIE ZDUPLIKOWANYCH PLIKOW (np. mp3, avi, ect..)
    Marek dnia: 18-09-2013 Wawa
  • Genialny program. Gdyby nie to że jestem niepełnoletni i nie zarabiam wpłaciłbym im dodację. ŻADNE CC CLEANER ŻADNE PŁATNE ZAGRANICZNE PROGRAMY CZYSZCZĄCE. TYLKO KOCHANY POLSKI ODKURZACZ.
    Mateusz dnia: 02-09-2013 Kraków
  • uważam ten odkurzacz za najlepszy! Swietne jest jeszcze to, że sam przypomina o czyszczeniu
    halina dnia: 31-08-2013 łódź
  • Świetny program, brak jakichkolwiek zastrzeżeń :)
    Piotr dnia: 11-08-2013 Knurów
  • Rewelacja !!! Na początek usunęło mi 6.05GB brudów. Oby tak dalej. Polecam
    Paweł dnia: 20-07-2013 Wołomin
  • Najlepszy darmowy program do czyszczenia kompa ze zbędnych plików. Kto nie jeszcze nie używał niech spróbuje, a na pewno zostanie jego stałym użytkownikiem.
    Adrian dnia: 03-07-2013 Zambrów
  • Dobry
    Helmut dnia: 22-06-2013 Berlin NIE MAM
  • bardzo dobry programik polecam i pozdrawiam autora.
    darwk dnia: 18-06-2013 zamosc
  • Bardzo dobry program. Podobnie jak CCleaner najlepszy freeware do oczyszczania systemu. Jestem z niego bardzo zadowolony. Pozdrawiam autora. Absolutnie 5 na 5 gwiazdek.
    Michał P dnia: 11-06-2013 Łódź
  • Doskonały program - mimo, że używam zaawansowanego trybu skanowania, a na komputerach znam się bardzo przeciętnie, to nie zdarzyło się żeby Odkurzacz wywalił mi jakieś potrzebne pliki. Wszystko działa jak ta lala:)
    Grzegorz dnia: 10-06-2013 Olsztyn
  • Z programu jestem bardzo zadowolony. Korzystam z niego kilka lat. Pozdrawiam Autora!
    Zbigniew dnia: 08-06-2013 Brzozów
  • Program jest zajebisty wyczyścił mi twardziela ze śmieci i jest spoko
    Gumin73 dnia: 05-06-2013 Zabrze
  • Bardzo fajny program, lepszy od CCleanera i innych tego typu programów. Ładny interfejs, dźwięki i usuwa 99-100 % śmieci, a tamte programy coś ok. 30 %. POLECAM.:D
    Maciek dnia: 30-05-2013 Warsaw
  • Program jest super jeśli ktoś się nie zna to niech nie używa i nie pisze bzdur że program sprawia problemy.
    mati dnia: 29-05-2013 gdzies tam http://www.youtube.com/user/116mateusz
  • Spoko programik usuną mi ponad 50gb śmieci teraz mój PC działa tak jak trzeba Dzięki ;)
    Greg05 dnia: 29-05-2013 krk
  • ok
    Kurdyn dnia: 27-05-2013 Burdelowice
  • Odkurzacz byl dobry jakies 4-5 lat temu, a dzis ten program to zwykle gowno, i to nie ten sam odkurzacz 10 czy tam odkurzacz 11, 12 jaki byl kiedys teraz to tylko windowsowe zwykle okno zapelnione bledami.
    Zdzichu dnia: 22-05-2013 Gdańsk
  • Dobry, ale daje 3 gwiazdki za ciągłe błędy kture mi wyskakują i nie działa mi kopia zapasowa!!!!!! :(
    Pasztet Zambrowski dnia: 22-05-2013 Lodówka
  • Po wpisach widać kto (lub co) pisze negatywy. Konkurencja, która nic nie umie zdziałać - zademonstrować swoją wiedzę. Wstyd zawistni partacze. Odkurzacz jest supcio. Inne tego typu programeczki wysiadają.
    Juziu dnia: 21-05-2013 Polkowice
  • witam mam ten programik od dzisiejszego ranka,na razie sprawuje się dobrze,zyskałem ponad 12Gb nie dam 5gwiazdek zobaczymy jak się będzie sprawował dalej,po za tym muszę go "ten programik" lepiej poznać
    Lech dnia: 19-05-2013 Łódź
  • Sprawdzałem inne "odkurzacze" i usuwały ca 8-10% śmieci. Po czym uruchamiałem prawdziwy Odkurzacz z FranmoSoftware - usuwał całą resztę do 100%. Sprawdziłem na ca 17 kompach. Najlepszy program jaki znam. Kolego ze Szwecji, używasz ponad 5 znaków diakrytycznych np. ä, a to powoduje że Odkurzacz trochę głupieje. W wersji angielskiej i polskiej jest naprawdę OK.
    Marian dnia: 19-05-2013 Gdańsk
  • Powolny i kicha bo po włączeniu kompa to się pierdzieli jak stara babcia w dojeniu krów Tu mam internet szybki ale to jest bez obrazy jakaś zabawka bo coś co ma działać to to robi a nie muli mi kompa przez pół godziny
    Marek dnia: 18-05-2013 Holstebro
  • Większość opinii to ściema xd.. program jest dobry ale te opinie są reżyserowane niczym opinie środków odchudzających.
    Oskar dnia: 16-05-2013 Zielona Góra
  • Bardzo fajny program dobrze działający. Jednak ostatnia wersja 13 powoduje wyświetlanie komunikatu przy tworzeniu kopii bezpieczeństwa, że brakuje miejsca na dysku mimo, że na dyskach lokalnych jest ponad 6 GB pamięci na każdym z nich a według programu potrzeba więcej niż 99,82 kB
    Sławek dnia: 13-05-2013 Poznań
  • Program jest super, wyciągnął mi z dysku aż 1.8 GB za pierwszym czyszczeniem, oraz odmulił mojego xpeka. Program polecił mi kolega z klasy gimn Dominik (starter), tylko strasznie denerwuje się bo gdy zawsze komputer włączę to jakieś głupie okienka mi się pokazują. Ale ogólnie jest okey :)
    Kuba dnia: 05-05-2013 Bytom
  • Program rewelacyjny. Przyszedł wreszcie taki dzień, kiedy wszelkie śmieci i zbędne katalogi odeszły w niepamięć z mojego XP. Polecam z ręką na sercu!
    Adam dnia: 17-04-2013 Staszów www.eksand.com.pl
  • Gówno nic nie warte !!!!!!!!!! Pierdoli system na maxa!!!!!!!!!!
    olo dnia: 14-04-2013 polkowice
  • Dobry programik do trzymania porzadku na dyskach.Latwy i prosty w obsludze.POLECAM....
    DANIEL dnia: 14-04-2013 DUBLIN
  • Uwielbiam ten program używam go od paru lat i zdaje egzamin kiedy kompJuter jest zawalony masą niepotrzebnych plików. Szkoda, że w najnowszej wersji brakuje modułu do usuwania zablokowanych folderów. Polecam!
    bandycia dnia: 09-04-2013 Słupsk
  • Chciałem uaktualnić do program i bazę danych do najnowszej wersji ale przez pier*olone katolickie święta autorzy programu zrobili sobie żart prima aprilis i nie mogłem uaktualnić bazy. Dlatego się wkur*iłem i przerzuciłem się na darmowego, dużo lepszego CCleaner'a.
    Edo dnia: 01-04-2013 Amsterdam
  • ...odkurzacza mam ok.rok czasu.jestem b zadowolony,polecam jest prosty w obsludze i b przydatny.
    manio911 dnia: 30-03-2013 zawiercie
  • Jestem od kilku dni a może dłużej użytkownikiem tego programu, i jestem z niego zadowolony. Spełnia moje kryteria. Korzystałem z innych programów ale to było nieporozumienie. Kontakt z właścicielem i doradztwo jest precyzyjne i dokładne. Poleciłem ten program znajomym są zadowoleni. Polecam wszystkim.
    Alfred dnia: 30-03-2013 Piekary Śląskie nie mam
  • Świetny program, który na dzień dzisiejszy nie ma za bardzo konkurencji. Usuwa takie pliki, których nie usuwają żadne inne programy np. CCleaner. Naprawdę polecam, tylko radzę używać go z głową, aby nie było zaskoczenia, że usunął coś ważnego. ;)
    Adrian dnia: 29-03-2013 Mariańskie Porzecze
  • Świetny programik! ^^
    Scorpion76 dnia: 22-03-2013 Siemianowice Slaskie
  • Sam się jak na razie zgodzę z stwierdzeniem że wersja 12-sta była lepsza niż 13-sta, chociaż wolnymi kroczkami, odk 13 stanie się nawet lepszy niż odkurzacz 12 :)
    StarterX4 dnia: 11-03-2013 Bytom starterx4.xup.pl
  • Dwunastką byłem zachwycony, 13 totalna porażka. Właśnie biorę się za wywalenie jej z dysku. Strata czasu i nerwów.
    Max dnia: 26-02-2013 krosno
  • co do oceny oczywiscie 5 ;D co do wersji wole 12 i smigam na niej 13 nie przypadla mi do gustu może dlatego ze w 13 jest mniej różnych modułów do czyszczenia niz w wer 12 pozdro ;)
    Erbi dnia: 11-02-2013 WLKP
  • Odnośnie programu odkurzacz...moim zdaniem jest program dobrze zrobiony ale mam wądpliwość co do tego co pisali inni konsumeci tego programu... inne programy przestają później działać... mi się to chyba nie zdarzyło ale szczerze mówiąc wolał bym tego uniknąć... mam nadzieje że w moim przypadku tak nie będzie... mnie jak narazie nie zawiódł
    neon propaganda sklad dnia: 03-02-2013 faggiano www.propagandasklad.bugs3.com
  • Jako jeszcze początkujący internauta z paromiesięczną praktyką jestem zachwycony tym programem. Próbowałem innych, lecz nie znając obcych języków narobiłem sobie tylko bałaganu w systemie. Jedna uwaga, jaka nasuwa mi się tak "na gorąco" - to aby ten program był bardziej przyjazny dla początkujących internautów, nie znających jeszcze słownictwa technicznego. Po prostu mam prośbę o bardziej "ludzki" język instrukcji - czytelny nie tylko dla programistów, lecz również takich jak ja - 68 letnich emerytów, bez technicznego wykształcenia.
    Bronisław dnia: 28-01-2013 Szczecinek www.bronmus45.blogspot.com www.beem45.blogspot.
  • Odkurzacz 13 właśnie się zaktualizował, odinstalowało się coś i zainstalowało. Teraz działa ciut wolniej na wszystkich trybach a wodzenie strzałka po oknie głównym odbywa się jakbu w zwolnionym tempie, a komp akurat nic do roboty nie ma. Jeżeli to ostatnia autopoprawka, to mogło by jej dla mnie nie być, nigdy nie robiłem kopii i nie kożystałem z podręcznika. Co do opinii poniżej, to sie nie zgadzam że odkurzacz robi młyn w systemie, czyszczę trybem zaawansoweanym i jest dobrze. kiedyś zdarzało sie że system wariował po odkurzeniu, ale i system był już "kulawy" i moja znajomość kompa żadna wtedy. Używany od istalacji i aktualizacji nic nie psuje, przy nim ccleaner wygląda jak porzucony projekt, traci rację bytu jako program do wszystkiego i do niczego. rejestr też czyści szybko i kiepsko zarazem. Do rejestru najlepszy i nie posiadający konkurencji free registry cleaner i fre registry defrag do jego defragmentacji, jak ktoś lubi mieć w rejestrze porządek.
    Piotr dnia: 14-01-2013 Lubań
  • Niestety , ten program przy okazji wywala zbyt wiele. Kilka programów przestało działać prawidłowo po użyciu odkurzacz, a i mozilla zaczęła głupieć. Nie polecam tego typu programów !!!!!
    adrian dnia: 09-01-2013 lodz
  • Bardzo dobry programik, który pozwala mi porządkować to, co się w komputerze tworzy czasem bez naszej wiedzy. Jestem bardzo zadowolony. Osobiście nie mam uwag, jak niektórzy inni oceniający, czekam tylko na ewentualne efekty rozwoju tego programu. Gratuluje.
    Darek dnia: 25-12-2012 Turek
  • Miałem wcześniejsze wersje ale 13.2 bije wszystkie. Co jeszcze można zrobić? Super program, prosty , przejrzysty. Gratuluję.
    Grzegorz dnia: 19-12-2012 Żary
  • programik (zaj....cie fajny, prosty i skuteczny) z polecenia AndrzejaB, to jest to czego mi brakowało. będę go polecał potrzebującym. pozdrawiam kz0
    zenonK dnia: 18-12-2012 police
  • Bardzo dobry program - polecam
    Janek dnia: 14-12-2012 Jastrzębie Zdrój
  • DOSKONAŁY PROGRAM CZYSZCZĄCY. POLECAM.
    MACIEJ dnia: 14-12-2012 TYCHY
  • Wspaniała programka!!! Bardzo Mocno polecam dla Wszystkich ;)
    Mirosław dnia: 12-12-2012 Polska
  • SUPER PROGRAMIK PRZDEWSZYSTKIM SKUTECZNY I CO NAJWAZNIEJSZE BEZPIECZNY UZYWAŁEM CCLEANER TAK MI WYCZYSCIL KOMPUTER AZ POUSZKADZAL PLIKI ODKURZACZ POLECAM JAK NAJBARDZIEJ CCLEANER NIE NIE I NIE POZDRAWIAM CUDOTWÓRCÓW
    DAREK dnia: 28-11-2012 ŁÓDŹ
  • nie mogę aktualizować na proxy
    Mark dnia: 26-11-2012 gdynia
  • Witam milutko autora odkurzacza program pierwsza klasa,mam go od wczoraj od znajomego miałam opór żeby nie ściągać ,bo mogę sobie nie poradzić nic podobnego wszystko poszło mi z łatwością czyścił mi dysk twardy nie potrzebne pliki, których nazbierałam sporo , po tym czyszczeniu mam czyściutko chodzi na 6 + polecam wszystkim .... coś wspaniałego ten odkurzacz tylko ściągać i czyścić życzę powodzenia pozdrawiam Krysia*
    Krystyna dnia: 21-11-2012 Nowy Tomysl
  • Świetny program. Mam go już prawie 3 tygodnie i jak dotąd bez problemów. Na początek wywalił mi śmieci na 2 GB, a po optymalizacji system szybciej się ładuje i pracuje. Dotychczas często podczas ładowania, zawieszała mi się myszka. Teraz po problemie. Do Autora: Przydałyby się sygnały alarmowe na odkurzanie, po upłynięciu sugerowanych przez program terminów. Do Użytkowników: autor zasługuje na wsparcie finansowe. Można liczyć na jego życzliwe wsparcie mailowe w potrzebie konfiguracji programu, o każdej porze dnia. UWAGA: nie znamy się i nic nas w żaden sposób nie łączy.
    Wit dnia: 20-11-2012 Trójmiasto
  • Super programik!
    Andrzej dnia: 10-11-2012 Jaworzno
  • program jest super
    arkadiusz dnia: 29-10-2012 GLINIK
  • Serdeczne podziękowania dla autora Odkurzacza za bezpośrednią pomoc w usunięciu problemów w pracy najnowszej wersji programu na moim komputerze;)Obecnie działa bezproblemowo..Pozdrawiam;)
    Marian dnia: 27-10-2012 Bydgoszcz
  • Witam. Dlaczego w nowej 13-tej wersji Odkurzacza nie ma osobno - czyszczenia rejestru i porzuconych folderów jak w wersji 12 tej. Warto by było do tego wrócić. Dzięki. SUPER 6-ka dla Was. Pozdrawiam. Janusz
    Janusz dnia: 23-10-2012 Chełm
  • mam ten program od dawien dawna jak tylko powstał i zawsze pomagał mnie i moj\im znajomym w czyszczeni kompa ze smieci autor to naprawde wie co robi bo nowa wersja jest łatwiejsza w obsłudze zwłaszcza w menu kontekstowym i rejestry zawsze go uzywam po dłuzszym siedzeniu w necie tak trzymaj AUTORZE a zapomniałem dodac program na 5 z plusem
    chris dnia: 22-10-2012 w-wa
  • spaskudziliście ten program tą 13 wersją jakiegoś dupka dopuściliście do tego czy jak ? pewnie tej opinii nie opublikujecie aby nie rzucała cienia ale i tak piszę abyście wiedzieli ....... pozdrawiam i się poprawcie, mam nadzieje ....
    Stefan dnia: 22-10-2012 Kartuzy
  • jestem bardzo zadowolony, że go mam
    Janusz dnia: 20-10-2012 łódź
  • Dzisiejsza 17.10.2012 aktualizacja popsuła program, wiele z modułów nie działa a wstępne czyszczenie kończy się dźwiękiem i napisem "KATASTROFALNY BŁĄD". Co u licha - taki dobry program. A może ucierpiał we wczorajszym deszczu?
    Zenon dnia: 17-10-2012 gdańsk
  • Nareszcie coś polskiego - i tak trzymac !!!!!!!!!
    Bogumiła i Stanisław dnia: 14-10-2012 87-721 Raciążek
  • Program bardzo dobry, teraz z nową szatą graficzną prezentuje się jeszcze lepiej. Dobra robota panowie.
    Krzysztof dnia: 13-10-2012 XYZ
  • Pogram niczego sobie,i polskiego wytwórcy- co mnie szczególnie cieszy.No i nareszcie czołówka programu wygląda jak należy.Jeszcze gdyby polecenia były normalnie po polsku to byłoby całkiem nieźle.'Detekcje aplikacji,'Centrum akcji'i wiele innych koszmarków językowych nie świadczą dobrze o poziomie znajomości j.polskiego autora.
    Andriusza dnia: 11-10-2012 olsztyn
  • Odkurzacz 13.2 JEST ZAJEBISTY no po prostu CUD MIÓD
    Pawoek dnia: 11-10-2012 Kłomino koło mista Borne Sulinowo www.pawoek.pl
  • Świetny program ot co
    marecki dnia: 10-10-2012 Wałcz
  • PRZYŁĄCZAM SIĘ DO OPINII "Babci komputero - maniaczki". Nawet takiemu laikowi, jak ja nie pozwoli usunąć żadnego potrzebnego pliku. Przystępując do odkurzania byłam pełna obaw. Teraz coraz śmielej pracuję z tym programem. Gratuluję i dziękuję jego twórcy. PROGRAM JEST SUPER.
    EMERYTKA 60+ dnia: 10-10-2012 IŁAWA, WARMIŃSKO - MAZURSKIE
  • Długo zastanawiałam się, czy mam to cudo zainstalować. Stało się! To, co Odkurzacz zrobił z Pecetem, przeszło moje oczekiwania. Komputerek po odkurzeniu go Odkurzaczem śmiga jak nówka. Teraz widzę, że warto było przesiąść się na perełkę wśród programów czyszczących. Zniknął problem z prędkością, komputer nie muli, pousuwane zostały zbędne pliki i foldery zalegające w systemie. Dziękuję, życząc Twórcy i nam wszystkim, by doskonalenie i odkurzanie Odkurzaczem było samą przyjemnością. Pozdrawiam
    Babcia komputeromaniaczka dnia: 01-10-2012 dolnośląskie
  • Jestem pod wrażeniem podejścia do "klienta" ! Pierwsza klasa. Potrzebowałem pomocy dot. programu odkurzacz w późnych (nocnych) godzina jej otrzymałem. Mało tego sprawa zakończyła się powodzeniem. Z całym szacunkiem, szczerze polecam skorzystać z programu oraz ew. pomocy jego twórcy. Dziękuję
    Damian dnia: 09-09-2012 Lubuskie GW
  • Z starego bylem bardzo zadowolony. Nowego mam dopiero 1 dzień mam nzdzieję że nie będzie gorszy.
    Edmund2000 dnia: 25-08-2012 Puck
  • Program SUPER. Począwszy od takiego abnegata jak ja, po zawodowców. Można sprzątać w ciemno. Bez zastanowienia, że coś stracimy. Używam od niepamiętnych czasów. Nigdy mnie nie zawiódł. Czapka z głów dla autora.
    Marek Rusiak dnia: 15-08-2012 Koszalin
  • Znakomity program!
    Kuba dnia: 29-07-2012 Krakow
  • Jest to program super...
    Janusz dnia: 20-07-2012 sadki
  • Program świetny i bardzo bezpieczny. Co prawda po przejściu na nową wersję (13.0) dwa razy spowodował zawieszenie i zresetowanie systemu (podczas tworzenia kopii bezpieczeństwa), ale za trzecim razem wszystko poszło sprawnie. Wykrywa i usuwa mnóstwo śmieci i niepotrzebnych plików, i nigdy się nie zdarzyło, żeby w jakikolwiek sposób zagroził stabilności systemu (a używam go od lat). Wielkie podziękowanie dla pomysłodawcy i autora!!
    agnieszka dnia: 15-07-2012 Czechowice-Dziedzice
  • wiesza się przy kopiowaniu wyszukanych do usunięcia plików
    Sławek dnia: 13-07-2012 Poznań
  • Ten program jest super 100% bezpieczeństwa i łatwa obsługa i dużo usuwa. Ja mam dysk C o pojemności 9,76 GB i miałem 100 MB wolnego miejsca a gdy zainstalowałem odkurzacz w trybie podstawowym to po oczyszczeniu miałem 2,24GB. Polecam bardzo ten Polski program.
    Kacper dnia: 07-07-2012 Mazowieckie
  • Nic dodać nic ująć. Wspaniała praca konstruktorów tego programu. Używam go od lat i zawsze mnie mile zaskakują. Zgadzam sie z wszystkimi pozytywnymi opiniami. PANOWIE I PANIE ROBICIE WSPANIAŁĄ PRACE! GRATULACJE!!! Dziękuje :)))
    czesiu dnia: 05-07-2012 Chełmża
  • Program ten jest świetny od kiedy tylko pamiętam zawsze do niego wracam i używam mam też inne programy tego typu lecz ten daje mi największą satysfakcję z wykonanej pracy ;)
    Erwin dnia: 03-07-2012 Włocławek http://tut4you.pl
  • Świetny program który osobiście używam od kilku lat.Każdy kto chce utrzymać swoje okienka sprawne i czyste MUSI MIEĆ TEN PROGRAM.Program jest tak prosty w obsłudze iż każdy laik sobie poradzi.Wielka Cześć i Chwała Twórcom.
    Marek dnia: 01-07-2012 Łódź

Wasze komentarze