Opinie

  • Gratuluje świetnego programu autorowi.Praktycznie wszystko co najlepsze o tym programie , zostało już napisane w poniższych opiniach i pozostało mi tylko przyłączyć się do takich pozytywnych ocen. Pomimo,iż program jest darmowy i nie jest wymagana opłata , postanowiłem z własnej woli wpłacić drobną kwotę na konto autora , żeby mu nie zabrakło środków i chęci do dalszego rozwijania i udoskonalania odkurzacza. Jeszcze raz serdecznie gratuluje i dziękuje autorowi za świetny program. Stanisław P.
    Stanisław dnia: 11-08-2015 Śrem
  • Sorry - zapomniałem o gwiazdeczkach...
    Janusz dnia: 30-07-2015 Tarnów
  • Odkurzacz to jeden z kilku zaledwie programów, bez których nie wyobrażam sobie funkcjonowania moich komputerów... nie pamiętam od kiedy go używam i nie wiem, ile dziesiątek giga przestrzeni dyskowej mi oszczędził ale to z pewnością ogromna liczba! Polecam z pełnym przekonaniem i serdecznie pozdrawiam Autora :-]
    Janusz dnia: 30-07-2015 Tarnów
  • Skoro wszyscy niemal, tak chwalą Odkurzacza, ja będę tym, który go wreszcie sktytykuje. A, niech tam!. Zacznę od tego, że spotkałem się z Odkurzaczem prawie 10 lat temu. Od tego czasu nigdy się z nim nie rozstaję. Jeśli kupuję nowy komputer to zaraz po skonfigurowaniu go, instaluję niezbędne programy wśród których jest Odkurzacz. Odkurzacz jest bardzo oszczędny, to znaczy, że nie zabiera wiele pamięci, a efekty stosowania Odkurzacza są nie do przecenienia. Kiedyś, gdy zaczynałem przygodę z Odkurzaczem, to niemal każdy śmieć, który był wskazany przez Odkurzacza do usunięcia sprawdzałem i analizowałem jego przydatność. Teraz doszło do tego, że nic mnie to nie obchodzi. Usuwam automatycznie co tylko chce Odkurzacz. Nigdy nie musiałem korzystać z kopii zapasowej którą robi Odkurzacz. Wykonaną kopię, kasowanych śmieci trzymam tak pro forma. Nigdy nie miałem przypadku uszkodzenia jakiegokolwiek programu, nie mówiąc już o tzw. wysadzeniu systemu. Odkurzacz jest bardzo przyjazny dla systemu i dla użytkownika, wszystko robi sam, o wszystkim pamięta. Jest nadzwyczaj bezpieczny i ostrożny. Słyszę czasem, że coś gdzieś zostawił. Uważam, że Autor Odkurzacza robi to świadomie. Rozumiem Autora. Przecież nawet zawodowe programy np. do odinstalowania niechcianych programów zostawiają coś po sobie mimo, że reklamują się jako doskonałe. Niestety, potem trzeba samemu się z pozostałością kłopotać. Teraz, gdy słyszę, że ktoś kupuje komputer zawsze mu radzę, nawet w trybie rozkazującym: "Zainstaluj Odkurzacz". Potem z przyjemnością dowiaduję się, że ten któremu poleciłem Odkurzacza innym znajomym zaleca Odkurzacz jako program nadzwyczaj przydatny. Dziwię się temu gościowi któremu Odkurzacz nie chce się aktualizować. Jak to możliwe?. U mnie nawet o tym nie myślę, wszystko robi się samoczynnie. Teraz ten gość któremu Chrome nie pozwala zainstalować Odkurzacza. Dobrze jest mieć zainstalowane dwie przeglądarki w tym na pewno Explorer. Mam radę taką, odinstalować Chrome na czas instalacji Odkurzacza, potem tą przeglądarkę ponownie zainstalować. Chrome "zaaprobuje" istniejący Odkurzacz. Kiedyś, jako jeszcze zielony użytkownik, mając pewien kłopot zapytałem Autora co trzeba zrobić. Odpowiedział natychmiastowo, udzielił wystarczających i pełnych rad, a nawet pomógł mi w sprawie zupełnie nie związanej z Odkurzaczem. W trakcie wymiany myśli czułem, że jest b. zainteresowany rozwiązaniem mojego problemu. Ale dosyć już krytyki. Autor Odkurzacza stworzył wielki i wspaniały program i udostępnia go nam, do tego darmowo. Pozdrawiam Autora i życzę Mu, by Odkurzacz zyskał uznanie międzynarodowe. Wart jest tego. Andrzej
    Andrzej dnia: 18-07-2015 Wrocław
  • To jest najlepszy program!!! I tyle!!!
    asia dnia: 17-07-2015 Gdańsk
  • Jest krótko mówiąc super!!!!!!!!
    Witold dnia: 13-07-2015 Gdańsk
  • Program świetny. POLECAM
    Edmund dnia: 07-04-2015 Turew
  • Program daje sobie radę ,usuwa zbędne pliki, jest oki. Autora tego programu warto wesprzeć.Pozdrawiam
    ADAM dnia: 25-03-2015 RYKI WP.PL
  • Programik jest świetny! Bardzo dokładny z dużymi ilośćmi opcji. Polecam!
    Marek dnia: 21-02-2015 Gubin
  • mam chroma, eseta i chodzi rewelacyjnie wersja 15 o niebo czytelniejsza niz poprzednia- mogę polecic z czystym sumieniem
    marek dnia: 14-02-2015 gl-ce
  • Użytkuję Odkurzacz od wersji 11. Tylko same supelatywy. Jest to markowy produkt. Polecam.
    Kris dnia: 28-01-2015 Janninów
  • Posłałem znajomej link i odkurzacz. Ma Chrome i tu jest problem. Chrome NIE dopuszcza do instalacji. Pozdrawiam Jerzy.
    Jerzy dnia: 28-01-2015 Łódź
  • Program jest przyswajalny dla przeciętnych użytkowników komputera i internetu. Pozwala na samodzielne czyszczenie i optymalizację komputera po polsku. Jak wszystko co nowe trzeba się tylko zapoznać z jego działaniem ale jest to do zrozumienia. Porównując do innych "wyżej" notowanych podobnych programów uważam że jest na tym samym poziomie a może lepszym. Ja go zainstalowałem i pochwalam.
    Janusz dnia: 24-01-2015 Stare Babice
  • Dnia 19.1.2015 r. chciałem pobrać Odkurzacz ze strony dobreprogramy.pl. Przeglądarka Google Chrome zablokowała pobieranie i wyświetliła komunikat, że plik exe Odkurzacza zawiera szkodliwy składnik.
    jacenty dnia: 19-01-2015 Wrocław
  • Brak opcji Windows.old
    Krzysztof dnia: 12-12-2014 Radom
  • Witam, super program, popieram tak jak poprzednicy. Mam tylko jeden problem, nie chce się aktualizować i wyskakuje napis AKTUALIZACJA ANULOWANA!! Bardzo proszę o pomoc
    Zibi dnia: 01-12-2014 Wolany
  • używam tego programu .DLA MNIE PROGRAM 10/10 . Nie rozumiem tylko wiejskich "informatyków" pierdzielących głodne kawałki na temat tego programu .Jeszcze raz każdemu POLECAM . A nie jestem informatykiem tylko prywatnie korzystam
    darek dnia: 01-11-2014 kielce
  • Wielkie przeprosiny za ocenę. To przez moją gapę:(
    Zbigniew dnia: 22-10-2014 Ełk
  • Witam Wszystkich czytających zawarte tu opinie. Ja uważam program Odkurzacz 13 za bardzo dobrą aplikację. W porównaniu z zagranicznymi nawet niezłymi aplikacjami Odkurzacz ma dobre, nawet może lepsze wyniki. Jeden z Użytkowników napisał, że program usunął mu pliki których nie powinien usunąć... Z całym szacunkiem i zrozumieniem dla tego Użytkownika, po prostu trzeba dokładnie czytać komunikaty i polecenia Odkurzacza no i oczywiście "być pewnym" że coś można zaznaczyć do usunięcia. Dobrze, że jest mechanizm sporządzenia kopii usuwanych plików. Program Odkurzacz zacząłem używać niedawno i jestem pozytywnie zaskoczony. Aplikacja jest dobrym produktem i co najważniejsze jest polska:) Stworzona i rozwijana przez Polaków:) Wielkie uznanie dla Autora/Autorów.
    Zbigniew dnia: 22-10-2014 Ełk
  • Program SUPER.Anty.-virusy blokuja pobieranie,moj AVG tez zablokowal,ze to virus.To nie przypadek,konkurencja dziala a to Polski program ."Rynek czuwa " Wylaczylem na 15 min A.-virusa,pobralem i wyczyscilem ponad 3GB Teraz jest ok."wszyscy" zgodnie pracuja.Polecajcie Odkurzacz bo jest B.Dobry
    Mieczyslaw dnia: 30-08-2014 Sosnowiec
  • mialem juz rozne gowna na kompie . ten jest super!!!!!!!
    su39r dnia: 24-08-2014 mrocza
  • Używam programu od 2000 roku. Wtedy jeszcze niektóre programy antywirusowe go zwalczały. Mimo to uparcie go używałam. Nie jestem informatykiem tylko użytkownikiem komputera, więc używam go w wersji podstawowej. Gdy tylko melduje, że trzeba czyścić .... czyszczę! Wspaniały program i chwała autorowi!!!
    Zofia dnia: 27-07-2014 Kraków www.proanimals.org ; www.azorki-mruczki.pl;
  • Po prostu działa O.K. Czytam, że niektórzy tłumaczą sie brakiem wsparcia dla autora programu. Ależ takie wsparcie, nawet symboliczne, to sprawa powinna być honorowo oczywista. Choćby drobny przelewik byłby godną formą wdzięczności a przy tak licznej ilości użytkowników to było by super dla autora. Przecież "robotnik godzien jest swojej zapłaty".
    Tukan dnia: 21-07-2014 Lubartów
  • Odkurzacz to naprawdę bardzo fajny program. Nawet wyłączyłem niepotrzebne programy autostartowe za pomocą tej aplikacji a nawet komputer przestał zamulać ;)
    Adam dnia: 18-07-2014 Warszawa
  • Programu używam od lat jeden z najlepszych i darmowy - słabo z kasą ale jak się odbije na pewno wesprę Autora za świetną pracę Pozdrawiam
    Kaga78 dnia: 09-07-2014 Tychy
  • Program przegenialny C:
    G0RYL123 dnia: 24-06-2014 Hrubieszów
  • Programik świetny,przejrzysty interface,zdecydowanie odmula komputer naprawdę polecam i dziękuję autorowi,że go wymyślił
    Kuba dnia: 22-06-2014 Łódź
  • Po prostu świetny program i nawet nie wiedziałem że jest to Polski program.Otóż jestem bezrobotny i niestety nie mogę was wesprzeć finansowo chociaż naprawdę na to zasługujecie,ale mogę reklamować wasz program na Google,Facebook,Twitter,Interia w języku Angielskim i Polskim.I z przyjemnością to zrobię.Bo naprawdę jest to dobry i inteligentny program.Serdecznie pozdrawiam.
    krzysztof dnia: 15-06-2014 Łódź http:??www.facebook.com rzyczliwy1
  • Popieram poprzedników, ale używam również "Vit Registry Fix 9.5"
    Andrzej dnia: 28-05-2014 Warszawa
  • Odkurzacz jest świetny. Po co używać CCleanera, który jest ograniczony w wersji bezpłatnej, skoro mamy polską, w dodatku niepowtarzalną, genialną i bezpłatną aplikacje? :P
    Przemysław dnia: 12-05-2014 Jaworzno
  • Świetny odkurzacz sprząta rejestr dokładnie i ma dużo dodatkowych opcji. Polecam, super program komp mi już się nie muli i net też działa dobrze z powrotem.
    mati dnia: 10-04-2014 Częstochowa
  • JAK DLA MNIE PRZECIETNEGO UŻYTKOWNIKA TO JEST SUPER I BEZPIECZNY PROGRAM
    WOJTEK dnia: 31-03-2014 KACZANOWO
  • ZNAKOMITY PROGRAM PROSTY ALE CZYSCI WSZYSTKO
    LESZEK dnia: 28-03-2014 KRAKOW
  • Od lat korzystam z "Odkurzacza" jak również z porad bardzo życzliwego autora. Należą się zatem słowa uznania ty bardziej że jak na dzisiaj nie ma lepszego i ciągle aktualizowanego programu. Dzieki niemu wyczyściłem już blisko 34 GB pojemności dysku.
    Michał dnia: 17-03-2014 Dolny Śląsk
  • witam serdecznie program b.dobry przyspieszyl mi komputer ale wykryl mi w autostarcie dwie rzeczy ktore byly niezbedne co sie okazalo i nie ma opcji wlaczenai ich z powrotem w autostarcie(nie ma opcji w programie waszym) a ja nie usuwalem niczego z autostartu tylko wylączylem w waszym programie(win8 posiadam) a jesli nie ma mozliwosci zrobiena opcji ponownego wlaczenia poszczegolnych programow w autostarcie poprzez wasz program to prosilbym o pomoc gdzie znalesc ustawiena autostartu w win 8 pozdrawiam Robert
    Robert dnia: 12-03-2014 Inowrocław
  • jest super
    waldemar dnia: 27-02-2014 Emsdetten
  • Naprawdę dobry program . Polecam :)
    Daniel dnia: 24-01-2014 Izbica Kujawska
  • Jest wspaniały.
    Jacek dnia: 24-01-2014 Bystrzyca Kłodzka
  • Posiadałem CCleaner ale wymieniony program nie równa się z "Odkurzaczem" po prostu jestem zadowolony że taki dobry program istnieje.
    Jerzy dnia: 21-01-2014 Białystok
  • REWELACJA
    Zdzisław dnia: 19-01-2014 Olsztyn www.nauka-jazdy.olsztyn.pl
  • program zwiększył mi FPS w Mc jest rewelacja
    Bartosz dnia: 21-12-2013 pajęczno
  • Program wspaniały, a pomoc techniczna jeszcze lepsza !! Pousuwałem płatne Przyspiesz komputer i Przyspiesz .pl. Odkurzacz jest doskonały !
    antonio49 dnia: 14-12-2013 Strzelin
  • Naprawde dobry program dzięki któremu przyśpieszyłem mój pc! Ponad 7 porgramów autostart ponad 160gb odzyskanego miejsca wow! Polecam! :)
    Sebastian dnia: 12-12-2013 Tychy youtube.com/user/MrKostek901
  • Jest b.dobrze w uzupełnieniu jest CClinear on bez wył.OPERY nie wyczyści wszystkiego,"paczumu ni znaju"..!? A ODKURZACZ w temacie;Optymalizacja autostartu nie chce wywaliź Adobe ARM,"toże ni znaju",może zbyt chudy w temacie jestem..Pozdrawiam
    slawko dnia: 26-11-2013 Borne Sulinowo
  • Dobry program ale brakuje mi tu czyszczenia rejestru.
    Wojtek dnia: 14-11-2013 Wałbrzych
  • Jak na razie rewelacja Pozdrawiam.
    SŁAWEK dnia: 09-11-2013 Wałbrzych
  • Używam programu Odkurzacz od kilku lat. Nigdy mnie nie zawiódł i jest to jeden z NAJLEPSZYCH programów do oczyszczania dysku z niepotrzebnych śmieci. Wiadomo, nie ma programów idealnych, dlatego oprócz niego używam CCleanera + CCEnchancer i pakietu Advanced SystemCare Pro. Co najbardziej mnie cieszy, to to, że program nie leci jedynie z automatu z filtrów, tylko ma zbudowaną bazę, dzięki czemu usuwa śmieci, których ŻADEN inny program nie usuwa. Przykładem są np. pliki językowe, zupełnie niepotrzebne, bo używa się tylko 1 języka, a mimo to żaden program z którym się spotkałem, nie usuwał takich plików. Do tego program jest stabilny, a od jakiegoś czasu zyskał znacząco na szybkości. Bije na głowę większość płatnych programów.
    Sebastian dnia: 07-11-2013 Toruń
  • Jest (jak na razie)świetny.Do tej pory używałem CCleaner ale odkurzacz jest bardziej lepszy. Właśnie pobrałem najnowszą wersję. Dziękuję i pozdrawiam.
    Jerzy dnia: 06-11-2013 Białystok brak danych
  • Używałem programu w starszej wersji aż nagle, nowa wersja i dużo zniknęło. Niestety jak dla mnie program sporo stracił po odchudzeniu z funkcji. W starej wersji bardzo ceniłem za funkcję czyszczenia rejestru, funkcję usuwania zablokowanych plików. Teraz to jeden z wielu dostępnych, prostych dla blondynek.
    Mariusz dnia: 02-11-2013 Gdańsk
  • Rewelacja po prostu... Krótko napiszę, aby nie męczyć czytających. Program mam na PC o bardzo małej wydajności przez co czuły jest na ''trudne'' programy. Korzystam z ""Odkurzacza ""od 1,5 roku i napiszę tu jak pewna pani mówi w pewnej reklamie..." ...nigdy mnie nie zawiódł..." Czyści , co ma czyścić, jest szybki i zajmuje malutko miejsca. Czego chcieć więcej? ...Acha i co dla mnie istotne jeszcze... jest to program Polaka co dla mnie jest istotne, bo powoduje u mnie dumę.
    tomek dnia: 29-10-2013 Łódź
  • Używam ODKURZACZA od czasów gdy wielu tu opiniodawców nie było jeszcze na świecie ;) ,jest rewelacyjny i koniec kropka.Pozdrawiam Twórcę :)
    Apis dnia: 21-10-2013 Wałbrzych
  • Program na ++++, jest przyjazny, ładnie wygląda, ALE: 1. W dalszym ciągu (mimo odznaczenia) wyświetla się - "Twoje całkowite zyskane miejsce:". Nie jest to problem (troszkę śmieszy), ale jeżeli "odznaczyłem" to ODZNACZYŁEM! Usterka czy autoreklama? 2. "Microsoft Windows - obiekty raportów po aktualizacji"; średnia to 3,76 MB na każde moje (codzienne!) czyszczenie. Sumator każdorazowo dodaje do uzyskanego miejsca i, jak tak dalej pójdzie, to "odzyskam" więcej niż wynosi pojemność dysku - 500 GB! Jeżeli zsumujemy, to będzie to 1 TB, a to już - rewelacja.
    jacenty dnia: 16-10-2013 wrocław
  • Codziennie wyskakuje okienko, że niezbędne jest wyszukanie zbędnych plików i znajduje zero lub jeden. Trochę to niedopracowane.
    Krzysztof dnia: 16-10-2013 Domaradz
  • Po co komu program, który od 6-ciu m-cy jest nieaktualizowany (baza danych)to tak jak przeterminowany towar w sklepie!!! dotyczy również hieroglifów z czasów egipskich
    Andrzej dnia: 15-10-2013 Elbląg
  • dlaczego się nie aktualizuje program
    iacek dnia: 09-10-2013 sanok
  • Program świetny. Bardzo szybki, stale ulepszany oraz stałe aktualizacje. Potrafi wyczyścić praktycznie wszystkie zbędne (i hamujące pracę komputera) pliki.
    Tomasz dnia: 06-10-2013 Rzeszów
  • OK PO ZAINSTALOWANIU NOWEJ WERSJI 24 AKTUALIZACJA PRZEBIEGA BEZPROBLEMOWO PROGRAMIK SUPER BRAK JEDYNIE AUTOMATYCZNEGO ZAMYKANIA PO CZYSZCZENIU
    darek dnia: 03-10-2013 lodz
  • od jakiegos czasu odkurzacz sie nie aktualizuje cos mi sie wydaje ze z dobrego programu robi sie KICHA !!!!!!!!
    darek dnia: 02-10-2013 lodz
  • OK.
    Lech Kaczmarek dnia: 01-10-2013 Łódź
  • Programik bardzo fajny!!!! JEDYNE CO bYm JESZCZE DODAL TO SZUKANIE ZDUPLIKOWANYCH PLIKOW (np. mp3, avi, ect..)
    Marek dnia: 18-09-2013 Wawa
  • Genialny program. Gdyby nie to że jestem niepełnoletni i nie zarabiam wpłaciłbym im dodację. ŻADNE CC CLEANER ŻADNE PŁATNE ZAGRANICZNE PROGRAMY CZYSZCZĄCE. TYLKO KOCHANY POLSKI ODKURZACZ.
    Mateusz dnia: 02-09-2013 Kraków
  • uważam ten odkurzacz za najlepszy! Swietne jest jeszcze to, że sam przypomina o czyszczeniu
    halina dnia: 31-08-2013 łódź
  • Świetny program, brak jakichkolwiek zastrzeżeń :)
    Piotr dnia: 11-08-2013 Knurów
  • Rewelacja !!! Na początek usunęło mi 6.05GB brudów. Oby tak dalej. Polecam
    Paweł dnia: 20-07-2013 Wołomin
  • Najlepszy darmowy program do czyszczenia kompa ze zbędnych plików. Kto nie jeszcze nie używał niech spróbuje, a na pewno zostanie jego stałym użytkownikiem.
    Adrian dnia: 03-07-2013 Zambrów
  • Dobry
    Helmut dnia: 22-06-2013 Berlin NIE MAM
  • bardzo dobry programik polecam i pozdrawiam autora.
    darwk dnia: 18-06-2013 zamosc
  • Bardzo dobry program. Podobnie jak CCleaner najlepszy freeware do oczyszczania systemu. Jestem z niego bardzo zadowolony. Pozdrawiam autora. Absolutnie 5 na 5 gwiazdek.
    Michał P dnia: 11-06-2013 Łódź
  • Doskonały program - mimo, że używam zaawansowanego trybu skanowania, a na komputerach znam się bardzo przeciętnie, to nie zdarzyło się żeby Odkurzacz wywalił mi jakieś potrzebne pliki. Wszystko działa jak ta lala:)
    Grzegorz dnia: 10-06-2013 Olsztyn
  • Z programu jestem bardzo zadowolony. Korzystam z niego kilka lat. Pozdrawiam Autora!
    Zbigniew dnia: 08-06-2013 Brzozów
  • Program jest zajebisty wyczyścił mi twardziela ze śmieci i jest spoko
    Gumin73 dnia: 05-06-2013 Zabrze
  • Bardzo fajny program, lepszy od CCleanera i innych tego typu programów. Ładny interfejs, dźwięki i usuwa 99-100 % śmieci, a tamte programy coś ok. 30 %. POLECAM.:D
    Maciek dnia: 30-05-2013 Warsaw
  • Program jest super jeśli ktoś się nie zna to niech nie używa i nie pisze bzdur że program sprawia problemy.
    mati dnia: 29-05-2013 gdzies tam http://www.youtube.com/user/116mateusz
  • Spoko programik usuną mi ponad 50gb śmieci teraz mój PC działa tak jak trzeba Dzięki ;)
    Greg05 dnia: 29-05-2013 krk
  • ok
    Kurdyn dnia: 27-05-2013 Burdelowice
  • Odkurzacz byl dobry jakies 4-5 lat temu, a dzis ten program to zwykle gowno, i to nie ten sam odkurzacz 10 czy tam odkurzacz 11, 12 jaki byl kiedys teraz to tylko windowsowe zwykle okno zapelnione bledami.
    Zdzichu dnia: 22-05-2013 Gdańsk
  • Dobry, ale daje 3 gwiazdki za ciągłe błędy kture mi wyskakują i nie działa mi kopia zapasowa!!!!!! :(
    Pasztet Zambrowski dnia: 22-05-2013 Lodówka
  • Po wpisach widać kto (lub co) pisze negatywy. Konkurencja, która nic nie umie zdziałać - zademonstrować swoją wiedzę. Wstyd zawistni partacze. Odkurzacz jest supcio. Inne tego typu programeczki wysiadają.
    Juziu dnia: 21-05-2013 Polkowice
  • witam mam ten programik od dzisiejszego ranka,na razie sprawuje się dobrze,zyskałem ponad 12Gb nie dam 5gwiazdek zobaczymy jak się będzie sprawował dalej,po za tym muszę go "ten programik" lepiej poznać
    Lech dnia: 19-05-2013 Łódź
  • Sprawdzałem inne "odkurzacze" i usuwały ca 8-10% śmieci. Po czym uruchamiałem prawdziwy Odkurzacz z FranmoSoftware - usuwał całą resztę do 100%. Sprawdziłem na ca 17 kompach. Najlepszy program jaki znam. Kolego ze Szwecji, używasz ponad 5 znaków diakrytycznych np. ä, a to powoduje że Odkurzacz trochę głupieje. W wersji angielskiej i polskiej jest naprawdę OK.
    Marian dnia: 19-05-2013 Gdańsk
  • Powolny i kicha bo po włączeniu kompa to się pierdzieli jak stara babcia w dojeniu krów Tu mam internet szybki ale to jest bez obrazy jakaś zabawka bo coś co ma działać to to robi a nie muli mi kompa przez pół godziny
    Marek dnia: 18-05-2013 Holstebro
  • Większość opinii to ściema xd.. program jest dobry ale te opinie są reżyserowane niczym opinie środków odchudzających.
    Oskar dnia: 16-05-2013 Zielona Góra
  • Bardzo fajny program dobrze działający. Jednak ostatnia wersja 13 powoduje wyświetlanie komunikatu przy tworzeniu kopii bezpieczeństwa, że brakuje miejsca na dysku mimo, że na dyskach lokalnych jest ponad 6 GB pamięci na każdym z nich a według programu potrzeba więcej niż 99,82 kB
    Sławek dnia: 13-05-2013 Poznań
  • Program jest super, wyciągnął mi z dysku aż 1.8 GB za pierwszym czyszczeniem, oraz odmulił mojego xpeka. Program polecił mi kolega z klasy gimn Dominik (starter), tylko strasznie denerwuje się bo gdy zawsze komputer włączę to jakieś głupie okienka mi się pokazują. Ale ogólnie jest okey :)
    Kuba dnia: 05-05-2013 Bytom
  • Program rewelacyjny. Przyszedł wreszcie taki dzień, kiedy wszelkie śmieci i zbędne katalogi odeszły w niepamięć z mojego XP. Polecam z ręką na sercu!
    Adam dnia: 17-04-2013 Staszów www.eksand.com.pl
  • Gówno nic nie warte !!!!!!!!!! Pierdoli system na maxa!!!!!!!!!!
    olo dnia: 14-04-2013 polkowice
  • Dobry programik do trzymania porzadku na dyskach.Latwy i prosty w obsludze.POLECAM....
    DANIEL dnia: 14-04-2013 DUBLIN
  • Uwielbiam ten program używam go od paru lat i zdaje egzamin kiedy kompJuter jest zawalony masą niepotrzebnych plików. Szkoda, że w najnowszej wersji brakuje modułu do usuwania zablokowanych folderów. Polecam!
    bandycia dnia: 09-04-2013 Słupsk
  • Chciałem uaktualnić do program i bazę danych do najnowszej wersji ale przez pier*olone katolickie święta autorzy programu zrobili sobie żart prima aprilis i nie mogłem uaktualnić bazy. Dlatego się wkur*iłem i przerzuciłem się na darmowego, dużo lepszego CCleaner'a.
    Edo dnia: 01-04-2013 Amsterdam
  • ...odkurzacza mam ok.rok czasu.jestem b zadowolony,polecam jest prosty w obsludze i b przydatny.
    manio911 dnia: 30-03-2013 zawiercie
  • Jestem od kilku dni a może dłużej użytkownikiem tego programu, i jestem z niego zadowolony. Spełnia moje kryteria. Korzystałem z innych programów ale to było nieporozumienie. Kontakt z właścicielem i doradztwo jest precyzyjne i dokładne. Poleciłem ten program znajomym są zadowoleni. Polecam wszystkim.
    Alfred dnia: 30-03-2013 Piekary Śląskie nie mam
  • Świetny program, który na dzień dzisiejszy nie ma za bardzo konkurencji. Usuwa takie pliki, których nie usuwają żadne inne programy np. CCleaner. Naprawdę polecam, tylko radzę używać go z głową, aby nie było zaskoczenia, że usunął coś ważnego. ;)
    Adrian dnia: 29-03-2013 Mariańskie Porzecze
  • Świetny programik! ^^
    Scorpion76 dnia: 22-03-2013 Siemianowice Slaskie
  • Sam się jak na razie zgodzę z stwierdzeniem że wersja 12-sta była lepsza niż 13-sta, chociaż wolnymi kroczkami, odk 13 stanie się nawet lepszy niż odkurzacz 12 :)
    StarterX4 dnia: 11-03-2013 Bytom starterx4.xup.pl
  • Dwunastką byłem zachwycony, 13 totalna porażka. Właśnie biorę się za wywalenie jej z dysku. Strata czasu i nerwów.
    Max dnia: 26-02-2013 krosno
  • co do oceny oczywiscie 5 ;D co do wersji wole 12 i smigam na niej 13 nie przypadla mi do gustu może dlatego ze w 13 jest mniej różnych modułów do czyszczenia niz w wer 12 pozdro ;)
    Erbi dnia: 11-02-2013 WLKP
  • Odnośnie programu odkurzacz...moim zdaniem jest program dobrze zrobiony ale mam wądpliwość co do tego co pisali inni konsumeci tego programu... inne programy przestają później działać... mi się to chyba nie zdarzyło ale szczerze mówiąc wolał bym tego uniknąć... mam nadzieje że w moim przypadku tak nie będzie... mnie jak narazie nie zawiódł
    neon propaganda sklad dnia: 03-02-2013 faggiano www.propagandasklad.bugs3.com
  • Jako jeszcze początkujący internauta z paromiesięczną praktyką jestem zachwycony tym programem. Próbowałem innych, lecz nie znając obcych języków narobiłem sobie tylko bałaganu w systemie. Jedna uwaga, jaka nasuwa mi się tak "na gorąco" - to aby ten program był bardziej przyjazny dla początkujących internautów, nie znających jeszcze słownictwa technicznego. Po prostu mam prośbę o bardziej "ludzki" język instrukcji - czytelny nie tylko dla programistów, lecz również takich jak ja - 68 letnich emerytów, bez technicznego wykształcenia.
    Bronisław dnia: 28-01-2013 Szczecinek www.bronmus45.blogspot.com www.beem45.blogspot.
  • Odkurzacz 13 właśnie się zaktualizował, odinstalowało się coś i zainstalowało. Teraz działa ciut wolniej na wszystkich trybach a wodzenie strzałka po oknie głównym odbywa się jakbu w zwolnionym tempie, a komp akurat nic do roboty nie ma. Jeżeli to ostatnia autopoprawka, to mogło by jej dla mnie nie być, nigdy nie robiłem kopii i nie kożystałem z podręcznika. Co do opinii poniżej, to sie nie zgadzam że odkurzacz robi młyn w systemie, czyszczę trybem zaawansoweanym i jest dobrze. kiedyś zdarzało sie że system wariował po odkurzeniu, ale i system był już "kulawy" i moja znajomość kompa żadna wtedy. Używany od istalacji i aktualizacji nic nie psuje, przy nim ccleaner wygląda jak porzucony projekt, traci rację bytu jako program do wszystkiego i do niczego. rejestr też czyści szybko i kiepsko zarazem. Do rejestru najlepszy i nie posiadający konkurencji free registry cleaner i fre registry defrag do jego defragmentacji, jak ktoś lubi mieć w rejestrze porządek.
    Piotr dnia: 14-01-2013 Lubań
  • Niestety , ten program przy okazji wywala zbyt wiele. Kilka programów przestało działać prawidłowo po użyciu odkurzacz, a i mozilla zaczęła głupieć. Nie polecam tego typu programów !!!!!
    adrian dnia: 09-01-2013 lodz