Odkurzacz - odzyskaj przestrzeń. Oficjalna strona programu.
  • Dla mnie od lat niezastąpiony, działa stabilnie i robi to co powinien. Ogólnie polecam ,bez reklam i prosty w obsłudze.
    DonAdriano dnia: 24-02-2024 Navan
  • wreszcie wszystko chodzi jak powinno, bez reklam, dzieki
    Ola dnia: 04-02-2024 Szwecja
  • tak ,TYLKO JAK TEGO ODKURZACZA ODINSTASLOWAC .NAWET UNISTALLER PRO NIE MOZE TEGO ZROBIC.L
    Marek dnia: 08-01-2024 Konin
  • tak ,TYLKO JAK TEGO ODKURZACZA ODINSTASLOWAC .NAWET UNISTALLER PRO NIE MOZE TEGO ZROBIC.L
    Marek dnia: 08-01-2024 Konin
  • Powiem tak, używam to już z 4-5 lat jakoś i... No jest to mega. A rzadko w tych czasach można znaleźć coś co zrobił człowiek żeby pomóc innym ludziom i to totalnie darmowo... Ale aż wstyd nie rzucić paru złotych "donejta", także polecam i zachęcam do wsparcia twórcy.
    Adrian dnia: 01-12-2023 Kraków
  • Witam Pana, teraz była szybka aktualizacja. Dzięki za to Panie Macieju. Życzę dużo pomyślności w życiu zawodowym i rodzinnym.
    Henryk dnia: 18-10-2023 Mysłowice
  • Bardzo prosty i przydatny program, używam od lat i jestem bardzo zadowolony!
    Karol dnia: 15-10-2023 Warszawa
  • Używam od bardzo, bardzo dawna, polecam z czystym sumieniem. Szybki ,darmowy ,nigdy nie miałem z nim problemu.
    Adrian dnia: 09-10-2023 Navan
  • Bardzo lubie ten program,jest przydatny,polecam innym.Pozdrawiam.
    Roman dnia: 19-08-2023 Rendsburg
  • Bardzo prosty i fajny program. Używam kilkanaście lat. Polecam
    Hanna dnia: 17-08-2023 Warszawa
  • Swietny odkurzacz. Dziekuję i pozdrawiam serdecznie.
    Eugeniusz dnia: 11-08-2023 Jelenia Góra
  • Bardzo dobry program. Polecam i dziękuje twórcy.
    Andrzej dnia: 09-08-2023 Nysa
  • Świetny!!!!Dziękuję !!! pozdrawiam
    URSZULA dnia: 15-05-2023 86-170 Nowe
  • brakuje opcji kasowania licznika czyszczenia
    kamil dnia: 13-04-2023 Warszawa
  • Program jest super. Mam go od wielu lat i nie mogę narzekać bo nigdy mnie nie zawiódł.
    Gabriela dnia: 11-03-2023 Kwidzyn
  • od kilku lat jestem fanka ,polecam wszystkim bez zastanowienia sie !bravo!
    izabela dnia: 14-02-2023 alicante&monovar
  • Jak dla mnie rewelacja tylko ten program pomógł mi wyczyścić skutecznie kompa ze zbędnych śmieci, a próbowałem po kolei wszystkich najbardziej znanych programów
    Adam dnia: 12-02-2023 Łódź
  • bardzo dobry
    tadeusz dnia: 14-01-2023 rzeszów
  • Program który rzeczywiście robi to do czego został stworzony czyli sprząta.
    Paweł dnia: 07-01-2023 Poznań
  • Panie Macieju Dziękuję za szybki update i że Pan o tym pamiętał. Wszystkiego najlepszego życzę Panu zarówno na Święta jak i na Nowy Rok :)
    AzumiChan dnia: 14-12-2022 Kraków AvistaZ
  • Super,OK.
    Leszek dnia: 04-12-2022 Sosnowiec
  • bardzo dobry program
    Jack dnia: 02-12-2022 katowice
  • Szanowny Autorze - kiedy aktualizacja ?
    Artur dnia: 13-10-2022 wlkp
  • Panie Macieju, update potrzebny ASAP xD Pozdrawiam! :)
    AzumiChan dnia: 12-10-2022 Kraków https://avistaz.to/
  • bardzo dobry program polecam
    humikuj pl dnia: 14-08-2022 Susiec www.chomikuj.pl
  • Panie Maćku dzięki za kolejny update, że Pan pamiętał, udanych wakacji serdecznie życzę i pozdrawiam!
    AzumiChan dnia: 23-06-2022 Kraków AvistaZ
  • Bardzo przydatne ,oczyściłem ponad 4000GB.Polecam
    Viper dnia: 27-04-2022 Radom
  • Uważam, że program jest świetny i bardzo przydatny
    Tadeusz dnia: 13-03-2022 Gniezno
  • Aplikacja jak najbardziej pozytywna. Przydałaby się funkcja automatycznego uruchomienia sprzątania w tle bez potrzeby działania użytkownika. Coś na wzór programów antywirusowych.
    Wisu dnia: 05-03-2022 Goleniów
  • Dziękuję za pamieć z kolejnym updacikiem ;) Mega apka Panie Maćku Pozdrawiam serdecznie!
    AzumiChan dnia: 21-02-2022 Kraków https://avistaz.to/
  • Dzięki za szybki update! Wesołych, udanych świąt P.Maćku! ;)
    AzumiChan dnia: 23-12-2021 Kraków
  • dziekuje jest swietny!!!!
    izabela dnia: 12-12-2021 monovar hiszpania
  • Program bardzo dobry - przejrzysty. Mam kłopoty z wsparciem finansowym. Dla mnie zbyt skomplikowane.
    Wojtek dnia: 13-11-2021 Reczno
  • Informacja aktualizacja zakończona. Stan składników przestarzałe (65dni) data publikacji 28.08.21.ostatnia aktualizacja 24.10.21. Zarządzanie aktualizacją składników, konfigurowanie opcji aktualizacji nic nie daje. Pewien program po zakończeniu działania ODKURZACZ 14. informuje o śmieciach.
    Tomasz dnia: 24-10-2021 Kraków
  • Od lat zawsze razem. Polecam i dzięki że jesteście. :)
    Andrzej dnia: 22-10-2021 Żychlin
  • Jeden z najlepszych "czyścicieli", korzystam od chyba 14 lat, gorąco polecam, mega prosty w obsłudze - wielkie brawa i respekt dla autora! ;) Ps. Panie Maćku, niech Pan wypuści update bo za raz będzie pokazywał brak aktualnej sygnatury, z góry wielkie dzięki! PZDR :)))
    AzumiChan dnia: 18-10-2021 Kraków
  • Moim zdaniem całkiem dobry program.
    wojtek dnia: 23-08-2021 Venlo
  • dziadostwo po zainstalowaniu musze formatowś dysk
    ssss dnia: 16-07-2021 sss
  • Mogę przyznać że jest to bardzo dobry program. Polecam
    John Simon dnia: 16-06-2021 Seattle
  • Bardzo fajny program używam go bardzo często, jest przede wszystkim aktualny i dobrze działający Pozdrawiam Pana Macieja Opalińskiego
    NIC dnia: 12-06-2021 Siedliska
  • Nie ma juz aktualnej wersji "Odkurzacza" na żadnej licencji? Mamy rok 2021 a ostatnia jest sprzed ponad 3 lat
    Iwona dnia: 21-05-2021 Szczecin
  • Witam Pana, dzięki za szybką aktualizację Panie Macieju. Życzę dużo pomyślności w życiu zawodowym i rodzinnym
    Henryk dnia: 18-04-2021 Mysłowice
  • Witam Pana, teraz była szybka aktualizacja. Dzięki za to Panie Macieju. Życzę dużo pomyślności w życiu zawodowym i rodzinnym.
    Henryk dnia: 16-02-2021 Mysłowice
  • Przedstawione opinie są b. dobrze opisane gramatycznie i logicznie, zwykli użytkownicy tak poprawnie nie piszą.
  • Szukałem programu do usunięcia pozostałości "śmieci" na przenośnym dysku po podłączeniu do tv. Problem pojawiał się tylko na tv, na komputerze nie było widać pozostałości recyclebin,które mimo usunięcia zaśmiecały dysk po podłączeniu do tv. Program usunął wszystkie pozostałości z którymi nie mógł poradzić sobie zwykły kosz Windows 10. Polecam, super program
    Iwo dnia: 17-01-2021 Pogórze
  • Super program dawno czegoś takiego szukałem. Odpaliłem go i już zaoszczędził mi dużo czasu. polecam
    Piotr dnia: 10-01-2021 Pszczyna
  • Ten program jest najlepszym skanerem czyszczącym PC tylko brakuje jednego Czyszczenie Telefonów w tym Odkurzaczu
    Marcin Dominik dnia: 09-01-2021 Puck
  • Ten program odkurzacz ma więcej Funkcji od Cekiera i jest szybki i doskonały i szybko czyści a jeszcze bym go rozbudował
    Marcin dnia: 23-12-2020 Puck
  • A to niespodzianka. Aktualizacja szybka i na czasie. Pozdrowienia dla Pana Macieja za dbanie o swoich wiernych klientów. Dziękuję.
    Henryk dnia: 18-12-2020 Mysłowice
  • Ogromne dzięki Panie Macieju, szybka aktualizacja składników programu. Jak tu Pana nie lubić? Dużo zdrowia i pomyślności życzę.
    Henryk dnia: 18-10-2020 Mysłowice
  • Panie Maćku, jak tylko znajdzie Pan chwilkę prosimy o update bazy sygnatur Śliczne dzięki! Pozdrawiam
    AzumiChan dnia: 17-10-2020 Kraków https://avistaz.to/
  • Panie Macieju ratunku! 13-10-2020 znowu błędnie pokazuje że składniki są przestarzałe z 14-08-2020 a powyżej pisze że składniki są najświeższe. Optymalizacja wyskakuje ale nic nie optymalizuje. Program do poprawy. Pozdrawiam autora programu. Do tej pory program jest świetny i dlatego daję 5 gwiazdek.
    Henryk dnia: 14-10-2020 Mysłowice
  • Drogi Arturze, Program, który służy do zwalniania miejsca oraz przyśpieszania komputera nie potrzebuje być na bieżąco ze "zmianami Microsoftu w swoim systemie" - nie jest to antywirus, którego baza danych zawsze musi być aktualna. A czyszczenie rejestru jest bardzo odradzane, więc fakt, że odkurzacz nie posiada tej opcji jest lepsze. Czyszczenie rejestru może zwolnić malutkie ilości miejsca na komputerze, jednak spowolni to znacznie komputer, a Windows i tak po wyczyszczeniu rejestru zaraz tworzy dokładnie te same pliki. Nie wypowiadaj się więc proszę jeśli się nie znasz na temacie. Moim zdaniem odkurzacz dobrze się sprawdza, nie mógłbym prosić o nic więcej.
    Tomasz S. dnia: 31-08-2020 Warszawa
  • Pomocna Myszka to bardzo dobry program, jednak jeden raz zdarzyło mi się, że obsługa nie była miła.
    Singed N. dnia: 15-08-2020 Zaun
  • sprawdził się, a trafiłam na odkurzacz całkiem przypadkowo !
    Jolanta dnia: 01-07-2020 Uchanie
  • Programy tego typu wymagają ciągłych aktualizacji, by być na bieżąco ze zmianami, które Microsoft wprowadza w swoim systemie. Niestety od około 3 lat Odkurzacz nie otrzymał żadnej aktualizacji - z wyjątkiem autopoprawki pod koniec 2018 roku. Owszem, program działa, ale czy rzeczywiście w sposób zbliżony do ideału? Celowo napisałem "zbliżony", bo ideał nie istnieje. Niestety nie posiada opcji czyszczenia rejestru, a to w nim siedzi sporo śmieci. Szkoda, bo licencja programu pozwala na używanie go nie tylko na komputerze domowym.
    Artur dnia: 12-05-2020 Kraków
  • Dobry program, ale ja się zgubiłem
    Where Am-I dnia: 29-04-2020 What is this place
  • Panie Macieju. Dałem moje opinie 23-04,24-04,25-04-2020 i żadna nie została wyświetlona, więc nie wiem czy Pan je czytał. Znów program dobrze działa, jest aktualizacja. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Życzę Panu zdrowia i szczęścia w tym trudnym okresie epidemii koronawirusa.
    Henryk dnia: 27-04-2020 Mysłowice
  • Moim zdaniem ta wersja Odkurzacza jest bardzo dobra - ale pracujcie nad nią dalej bo hakerzy nie śpią i co rusz atakują nasze komputery - na razie wygrywamy i niech tak zostanie - POZDRAWIAM i dziękuję bo to bardzo dobry program narzędziowy.
    Olgierd dnia: 26-04-2020 Toruń framno.pl
  • Panie Macieju,co się stało że nie można dodać opinii? już dwa razy wysłałem opinię i jej tu niema. Dzisiaj jedna gwiazdka.
    Henryk dnia: 25-04-2020 Mysłowice
  • Program pożyteczny i fajny.
    Jarosław dnia: 24-04-2020 Janów Lubelski
  • Poprzednia moja opinia nie ukazała się więc wysyłam drugą. 23-04-2020 znowu błędnie pokazuje że składniki są przestarzałe z 22-02-2020 a powyżej pisze że składniki są najświeższe. Optymalizacja wyskakuje ale nic nie optymalizuje. Program do poprawy. Pozdrawiam Pana Macieja. Do tej pory program jest świetny i dlatego daję 5 gwiazdek.
    Henryk dnia: 24-04-2020 Mysłowice
  • Bardzo dobry program, bez problemu czyści komputer i polski, naprawdę polecam ten program
    Marek dnia: 23-04-2020 Warszawa
  • 23-04-2020 znowu błędnie pokazuje że składniki są przestarzałe z 22-02-2020 a powyżej pisze że składniki są najświeższe. Optymalizacja wyskakuje ale nic nie optymalizuje. Program do poprawy. Pozdrawiam Pana Macieja. Do tej pory program jest świetny i dlatego daję 5 gwiazdek.
    Henryk dnia: 23-04-2020 Mysłowice
  • Poleciłam znajomym program znakomity.Dzięki i pozdrawiam.
    Lucyna dnia: 19-04-2020 Wroclaw
  • dla tego programu jest zamało gwiazdek
    witold dnia: 13-04-2020 Świdnik
  • Ale miałam zapchany komputer - nie do wiary ile tego. I się posprzątało. Bardzo dziękuję twórcy za program do sprzątania śmieci. Pozdrawiam !!!!!
    Bogumiła dnia: 13-04-2020 Zaryszyn
  • szybkosc ,prostota,czytelnosc i po Polsku=rewelacja .dzieki ze jestes ze mna
    jan dnia: 12-04-2020 białogard
  • Zdrowych i szczęsliwych Swiąt Wielkanocnych z podziękowaniem za b.program .Lucyna
    Lucyna dnia: 12-04-2020 Wroclaw
  • Bardzo fajny pRogram, jednak czegoś mi brakUje, cHyba go polecę innym.
    Jakub A. dnia: 23-03-2020 Poznań
  • W tym dla nas wszystkich trudnym czasie zyczę zdrowia i spokoju.Dziękuje za super "Odkurzacz"Pozdrawiam.
    Lucyna dnia: 22-03-2020 Wroclaw
  • FAJNY CZYŚCICIEL DYSKU! POLECAM GO!
    Krzysztof D. dnia: 09-03-2020 Skidźin
  • Jestem bardzo zadowolony z powyższego programu "Odkurzacz"
    Zdzisław dnia: 09-03-2020 Legnica
  • Super,gorące dzięki.Pozdrawiam.
    Lucyna dnia: 06-03-2020 Wroclaw
  • Program bardzo prosty w użytkowaniu, skuteczny, początkujący też nie powinni mieć problemów z zastosowaniem daję 5 gwiazdek.
    Leszek dnia: 29-02-2020 Katowice
  • Very good program. 5 stars.
    Joshua dnia: 24-02-2020 Chad
  • 5 gwiazdek.
    5 gwiazdek dnia: 24-02-2020 Gwiazdek 5
  • Dobry odkurzacz, jednak moim zdaniem Odkurzacz Franmo jest lepszy. Prosze brać z niego przykład.
    Odkurzacz Franmo dnia: 24-02-2020 W-wa
  • Odkurzacz znów dobrze działa i jest zaktualizowany. Panie Macieju dziękuję i pozdrawiam
    Henryk dnia: 24-02-2020 Mysłowice
  • Aktualizacja już jest, działa świetnie. Pozdrawiam Panie Macieju i życzę wielu sukcesów.
    Henryk dnia: 23-02-2020 Mysłowice
  • 21-02-2020 znowu błędnie pokazuje że składniki są przestarzałe z 23-12-2019 a powyżej pisze że składniki są najświeższe. Optymalizacja wyskakuje ale nic nie optymalizuje. Program do poprawy. Pozdrawiam autora programu.Do tej pory program jest świetny i dlatego daję 5 gwiazdek
    Henryk dnia: 22-02-2020 Mysłowice
  • FAJNY CZYŚCICIEL DYSKU! POLECAM GO!
    Krzysztof D. dnia: 17-02-2020 Skidziń
  • Super, coraz lepszy ,dziękuje.
    Lucyna dnia: 13-02-2020 Wroclaw
  • Genialny program.
    Brudda N. dnia: 27-01-2020 Navajo
  • Jestem bardzo zadowolony z powyższego programu " Odkurzacz"
    Zdzisław dnia: 25-01-2020 Legnica
  • Fajny, chociaż UI trochę nie przejrzyste.
    Stalin dnia: 22-01-2020 W-wa www.franmo.pl
  • W Nowym Roku życzę samych sukcesów,satysfakcji oraz zdrowia.Pozdrawiam serdecznie.
    Lucynal dnia: 09-01-2020 Wroclaw
  • Gratulije i zycze Panu zdrowia i wiele sukcesów w pracy! dziekuje za dobry program!!!!!
    Gienek dnia: 13-12-2019 szkolna3 Przyszowice.sl
  • Dla mnie spoko.
    Jacek dnia: 12-12-2019 Rzeszów https://autoskup.biz/
  • fajne
    czesc dnia: 10-12-2019 wies
  • Dzięki i serdecznie pozdrawiam.
    Lucyna dnia: 03-11-2019 Wroclaw
  • 27-10-2019 aktualizacja już jest,dziękuję Panie Macieju i pozdrawiam.
    Henryk dnia: 27-10-2019 Mysłowice
  • 21-10-2019 znowu błędnie pokazuje że składniki są przestarzałe z 22-08-2019 a powyżej pisze że składniki są najświeższe. Optymalizacja wyskakuje ale nic nie optymalizuje. Program do poprawy. Pozdrawiam autora programu.Do tej pory program jest świetny i dlatego daję 5 gwiazdek.
    Henryk dnia: 23-10-2019 Mysłowice
  • Bardzo proszę o nową aktualizację sygnatury i składników bo są przestarzałe ;) Dziękuję!
    AzumiChan dnia: 22-10-2019 Kraków
  • Nie potrafi zapamiętać ustawień czcionki. Ustawiam Trebuchet MS i wielkość 12, zapisuję, mam komunikat, że zadziała po restarcie programu, to restartuję i... mam ustawioną czcionkę ale 8 = nieczytelne. Ustawiam ponownie 12, zapisuję, restart i znów to samo. Nieczytelne dziadostwo. Skoro program nie potrafi zapamiętać jednego ustawienia dla czcionki, to jak mam mu zaufać że nie usunie czegoś co dodałem do wyjątków? Może o tym, że dodałem do wyjątków, też nie pamięta.
    Mateusz dnia: 17-10-2019 Berdyczów
  • Bardzo dobry, skuteczny, niezawodny!! Polecam.
    Zbigniew dnia: 06-09-2019 Cedzyna koło Kielc
  • Polecam, długo szukałem czegoś takiego !!!
    Grzegorz dnia: 04-09-2019 Bydgoszcz
  • Jestem wierna Odkurzaczowi.Polecam gorąco i serdecznie pozdrawiam.
    Lucyna dnia: 27-08-2019 Wroclaw
  • Aktualizacja już jest. ok.Pozdrawiam
    Henryk dnia: 24-08-2019 Mysłowice
  • Potwierdzam przedmówce. U mnie również 21-08-2019 problem z aktualizacją,pisze że jest aktualna,a poniżej na czerwono że składniki są przestarzałe z 21-06-2019! Panie Macieju,pomocy... Tak wogóle to program rewelacja !
    Sławek dnia: 22-08-2019 Kłodzko